Vi var ude og spise på den nye smarte fiskebar i kødbyen sidste fredag.
Efter at have drukket et glas frugtigt og mineralsk Riesling fra Mosel i den kølige sommeraften, fik vi nogle af de små retter fra menukortet.
Til at ledsage retterne bestilte vi to forskellige lettere hvidvine, en Grüner Veltliner fra Weinhof Grill i Østrig og en Sancerre på Sauvignon blanc fra Domaine Vacheron i Loiredalen i Frankrig.
Drengene fik Normande østers fra Normandiet.
Dejlig smag af hav, som vi drak en harmonisk Grüner Veltliner til.
Mens pigerne fik Fish'n'Chips med Sancerre til.
Senere fik vi crabbe sandwich.
og muslinger
Efter at have drukket et glas frugtigt og mineralsk Riesling fra Mosel i den kølige sommeraften, fik vi nogle af de små retter fra menukortet.
Til at ledsage retterne bestilte vi to forskellige lettere hvidvine, en Grüner Veltliner fra Weinhof Grill i Østrig og en Sancerre på Sauvignon blanc fra Domaine Vacheron i Loiredalen i Frankrig.
Drengene fik Normande østers fra Normandiet.
Dejlig smag af hav, som vi drak en harmonisk Grüner Veltliner til.
Mens pigerne fik Fish'n'Chips med Sancerre til.
Senere fik vi crabbe sandwich.
og muslinger
Comments